オードブルの盛り付け

Menu

"SUD Restaurant" is serving some courses which are created from three segments by executive chef Mitsuo Hazama.

They're 『Innovative』,『Traditional』 and 『Natural』. You could enjoy some gastronomic dishes that combined those one.

  • SUD_03
    Innovative Innovative
    Machinery・biology・chemical・・・Innovative original dishes make from each approaching
  • icon
    Traditional Traditional
    Establishment about 60 years, a dish that makes you feel the tradition has been passed down for generations
  • SUD_02
    Natural Natural
    This simple and worth dish made good use of natural flavors of highly selected foods
  • Menu SUD(Lunch・Dinner)
    Restaurant
    ¥18,000 (¥19,800 with tax)
    SUD
    ※メニュー改定に伴い、7月1日からの提供です。
    SUD

    アミューズ2品/オードブル3品/ポタージュ/お魚料理/お肉料理/フロマージュ/デザート2品/コーヒー又は紅茶

  • Menu SUD1/2
    Restaurant
    ¥9,000 (¥9,900 with tax)
    SUD
    ※メニュー改定に伴い、7月1日からの提供です。
    SUD

    アミューズ / オードブル / ポタージュ /お魚料理 / お肉料理 / デザート / コーヒー又は紅茶

  • Menu SUD1/2(Dinner)
    Restaurant
    ¥12,000 (¥13,200 with tax)
    SUD
    ※メニュー改定に伴い、7月1日からの提供です。
    SUD
    アミューズ / オードブル / ポタージュ / 魚料理 / 肉料理 / デザート / コーヒー又は紅茶
  • Menu court(Lunch)
    Restaurant
    ¥6,000 (¥6,600 with tax)
    SUD
    ※メニュー改定に伴い、7月1日からの提供です。
    SUD
    オードブル / ポタージュ / お肉料理 /デザート /コーヒー又は紅茶
  • Assorted of Charcuteries
    Terrace&Bar
    ¥3,250 (¥3,575 with tax)
    牛煮込み
    Assorted of Charcuteries which made our traditional recipes.
    牛煮込み
  • Carpaccio
    Terrace&Bar
    ¥1,700 (¥1,870 with tax)
    鴨のテリーヌ
    Carpaccio which made fresh fishes
    鴨のテリーヌ
  • Dried fruits and Nuts
    Terrace&Bar
    ¥800 (¥880 with tax)
    quiche
    Assorted some dried fruits and Nuts.
    quiche
  • ストロベリーアフタヌーンティー(2/23~5/31)
    Terrace&Bar
    ¥6,000 (¥6,600 with tax)
    アフタヌーンティー

    今年もイチゴのシーズンが来ましたね。

    当店のTerrace&Barでも2月23日から『ストロベリーアフタヌーンティー』が始まります!

    昨年とはまた違うラインナップでお届けいたしますので、

    ぜひ甘酸っぱいイチゴのスイーツたちや フレンチシェフのセイボリーをお楽しみください。

    アフタヌーンティー
    ■メニュー一例(2022年2月23日~5月31日まで)■
    【スコーン】
    ・カカオニブのスコーン
    ・プレーンスコーン
    ・自家製クリーム、ベリーのコンフィチュール

    【スイーツ】
    ・パティシエ特製イチゴのショートケーキ風パフェ

    ・苺とフロマージュブランのタルト
    ・苺とピスタチオのケーキ
    ・苺とバラのマカロン
    ・苺と蘭のショットグラス
    ・苺のスノーボールクッキー
    ・ラベンダーマカロン
    ・オリーブサンド

    【セイボリー】
    ・トリュフのポタージュ
    ・苺とフォアグラのスライダー
    ・サーモンのモンブラン仕立て
    ・季節のキッシュ

    お飲み物は、90分間内でご自由にお楽しみいただけるフリースタイルです。
    【飲み物】
    ・フレーバーティー約5種
    ・ハーブティー各種
    ・コーヒー各種
    ・紅茶各種
    ・ソフトドリンク各種
  • ストロベリーアフタヌーンティー
    Restaurant
    ¥6,000 (¥6,600 with tax)

    おかわり自由のコーヒーや紅茶とともに楽しむのは、

    自家製スコーンやパティシエ特製の季節のパフェやスイーツ、フレンチシェフが手掛けるセイボリーなど豪華な内容。

    開放的なラグジュアリー空間で、優雅なひとときをお楽しみくださいませ。

    【セイボリー】
    ・鹿ボロネーゼのラザニア
    ・苺とフォアグラのロールケーキ
    ・博多地鶏と帆立のテリーヌ ~ソース・レムラード~

    【スイーツ】
    ・苺とヨーグルトのムース ~オレンジの香り~
    ・苺のザッハトルテ
    ・パリ・ブレスト
    ・苺のヴェリーヌ
    ・苺とピスタチオのタルト
    ・苺のパウンドケーキ
    ・苺のトリュフショコラ
    ・苺のパフェ

    【スコーン】
    ・苺のスコーン
    ・ほうじ茶のスコーン
    ・トリュフのクリームパン


    ※食材の仕入れ状況により変更させていただく場合がございます

  • Pairing SUD
    Wine
    ¥14,000 (¥15,400 with tax)
    ワイン

    フルコースのお料理一品一品に合わせてご用意した、11種類のペアリングです。

    ソムリエが厳選したワインの数々を是非ご賞味ください。

    ワイン

    Amuse 1ère・・・

    Amuse 2ème・・・鳥居平今村 Cuvee Yuka Blanc 2004

    Entrée 1ère・・・恵那山 純米大吟醸 富山 五百万石

    Entrée 2ème・・・Arbois Chardonnay Les Voisines 2018

    Entrée 3ème・・・Arbois Poulsard 2018

    Potage・・・The FMC 2020

    Poisson・・・Chateauneuf-du-Pape Blanc 2020

    Viande・・・Montefalco Sagrantino 2016

    Bouchee de repas・・・Silver Oak 2016

    Avant dessert・・・貴醸酒

    Grand dessert・・・カクテル

  • Pairing 1/2
    Wine
    ¥8,000 (¥8,800 with tax)
    セラー

    ショートコースに合わせた6種類のペアリングです。

    フルコースの方で、量があまり飲めない方にもお楽しみいただけます。

    セラー

    Amuse・・・

    Entrée・・・鳥居平今村 Cuvee Yuka Blanc 2004

    Potage・・・The FMC 2020

    Poisson・・・Chateauneuf-du-Pape Blanc 2020

    Viande・・・Montefalco Sagrantino 2016

    Grand dessert ・・・カクテル

◎All prices aren't including service fee(10%).

◎Please let us know when you reserve if you have any food allergies.
◎We request you to charge fees when you have special dishes.

 Please contact us for details.
※In the case of canceled on the day, we'll take 100% cancel fee to you.
You can check the details on 【Information&Access】page.
◎We accept your booking by telephone or web-site.

 A reservation for dining         Tel:03-5422-1073

 A reservation for Terrace & bar    Tel:03-5422-1173

※You can reserve your seat from before 2 months.