Terrace

Terrace&Bar

  • SUD_03
    Innovative Innovative
    Machinery・biology・chemical・・・Innovative original dishes make from each approaching
  • icon
    Traditional Traditional
    Establishment about 60 years, a dish that makes you feel the tradition has been passed down for generations
  • SUD_02
    Natural Natural
    This simple and worth dish made good use of natural flavors of highly selected foods
  • Braised lamb
    Terrace&Bar
    ¥3,250 (¥3,575 with tax)
    牛煮込み
    Domestic beef thighs are softly stewed with ratatouille.
    牛煮込み
  • Pate de campagne
    Terrace&Bar
    ¥1,700 (¥1,870 with tax)
    鴨のテリーヌ
    It is a classic French terrine with minced duck thigh and cut duck fillet.
    鴨のテリーヌ
  • Quiche Lorraine (bacon and onions)
    Terrace&Bar
    ¥800 (¥880 with tax)
    quiche
    It was laid out with bacon and onions and baked fragrantly.
    quiche
◎食材のアレルギーがございましたら、ご予約時にお申し付けください。
◎コースをご予約のお客様は、アレルギーに関する特別料理に関してはチャージ料をいただいております。詳しくはお問合せください。
※当日のキャンセルの場合、キャンセル料としてコース料金の100%を申し受けます。
詳しくは【Information&Access】よりキャンセルポリシーをご参照ください。
◎予約はこちらから承っております。(ご予約日の2か月前より予約が可能です)
 お電話(TEL 03-5422-1073)またはWEB予約ページよりご予約下さい。